FISCAAL ADVIES OP BASIS VAN VERTROUWEN

Fiscaal Advieskantoor Ternat is ervan overtuigd dat de beste resultaten pas behaald worden als er ook een échte vertrouwensband ontstaat met u en uw business.


Als ondernemer weet u als geen ander dat een optimale wisselwerking met uw fiscaal adviseur primordiaal is. Het is deze vertrouwensrelatie die de basis vormt van de verdere professionele uitbouw van uw onderneming. Daarom behandelen we onze dossiers op een zeer persoonlijke manier. Uw vertrouwenspersoon leeft zich in uw business in

en levert professioneel advies op maat. Vandaag zijn er heel wat klanten van ons kantoor die dit beamen. Zij weten dat we onze knowhow graag uitdragen. Naast de uiterst zorgvuldige zorg voor uw professionele activiteiten adviseren we u ook graag over uw persoonlijk vermogen. Zo bent u zeker dat uw centen goed worden besteed.

Waarom Fiscaal Advieskantoor Ternat?

Uw business is beter af met een fiscaal kantoor dat kwaliteit altijd centraal stelt. Die instelling zit in ons DNA en manifesteert zich op verschillende domeinen.

PERSOONLIJK ADVIES

We bespreken samen uw ideeën en toekomstplannen. Wij adviseren u persoonlijk zodat u weet aan welke opportuniteiten u prioriteit moet geven.

EIGENTIJDSE AANPAK

Altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen is ons vak. Ook wat betreft de interpretatie, aanlevering en verwerking van informatie.

WEDERZIJDS VERTROUWEN

Onze business is gebouwd op vertrouwen en discretie. Alleen zo zijn we zeker dat we in de allerbeste omstandigheden samen kunnen werken.

DESKUNDIGE BEGELEIDING

Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de nieuwste fiscale ontwikkelingen en trends. Zo garanderen we deskundige begeleiding.

KWALITATIEVE EXPERTISE

In welke sector u ook actief bent, ons persoonlijk professioneel netwerk zorgt er mee voor dat we van bij het begin voeling hebben met uw business.

ERKENDE PROFESSIONALS

Een officiële erkenning boezemt nog meer vertrouwen in. Fiscaal Advieskantoor Ternat is erkend lid van BIBF (Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten).

Contact

Hebt u vragen? Meer informatie nodig of wilt u gebruik maken van onze diensten?

Contacteer ons